TRAGEDIE! O tânără a murit electrocutată în timp ce spăla un covor

223
TRAGEDIE! O tânără a murit electrocutată în timp ce spăla un covor - smurd48780838-1554018995.jpg

Articole recomandate

La data de 29 martie 2019, la ora 18.40, prin 112 s-a anunțat faptul că o fată a fost găsită curentată în casa ei din localitatea Bunești.


Din primele verificări făcute de polițiști a rezultat că Niculina N. (23 de ani), din comuna Bunești, a desfășurat activități gospodărești, de una singură, în incinta curții locuinței sale, iar pe terasa betonată din fața imobilului spăla un covor, folosind un furtun de cauciuc, conectat la un cablu electric prevăzut cu ștecher improvizat pentru a funcționa pompa submersibilă din fântână, scrie ziarsuceava.ro.


Din declarațiile concubinului și a vecinilor, a reieșit faptul că, aceasta a fost găsită căzută pe covrul umed, cu fața în sus și ținea în mâna stângă cablul electric de ștecher având lipsă un fragment, iar la degetul mare, la nivelul falangei în zona interioară a unghiei, prezenta o leziune specifică arsurilor provocate de curent electric.


Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare victimei, însă fără rezultat, fiind constat decesul acesteia, iar ca și cauză a producerii "stop cardio respirator neresuscitabil".

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de "ucidere din culpă", scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5731 secunde