Tragedie într-un sat constănțean: fetiță arsă de vie, într-un incendiu

234
Tragedie într-un sat constănțean: fetiță arsă de vie, într-un incendiu - incendiufetita1-1591539586.jpg

Articole de la același autor

Tragedie fără margini într-o familie din satul constănțean Vlahii. Sâmbătă după-amiază, cu puțin înainte de ora 15.00, un apel la numărul unic de urgență anunța că într-o mică gospodărie de lângă cimitir a izbucnit un incendiu și se solicita urgent ajutorul pompierilor. Militarii au pornit spre locul indicat cu două autospeciale de stingere, dar și cu un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Cernavodă. Când au ajuns salvatorii la fața locului, flăcările cuprinseseră deja locuința. Din primele informații, focul ar fi pornit de la o anexă și s-a extins și la casa din chirpici.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au aflat de la familie, dar și de la vecini, de faptul că în interior rămăsese blocată o fetiță de patru anișori, pe care rudele nu au reușit să o scoată. În momentul în care au reușit să intre în interior, militarii au găsit-o pe micuță carbonizată.

În urma incidentului, primarul comunei Limanu, George Nicola, a anunțat că va sprijini familia financiar pentru înmormântare, dar și pentru reconstrucția casei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5299 secunde