TRAGEDIE în Limanu. Mamă și fiică au ARS DE VII din cauza unei lumânări!

526
TRAGEDIE în Limanu. Mamă și fiică au ARS DE VII din cauza unei lumânări! - unnamed-1390040520.jpg

Articole de la același autor

Șfârșit tragic pentru două femei din localitatea constănțeană Limanu, mamă și fiică. Cele două au murit în somn, carbonizate, spun oamenii legii. Un apel la Serviciul unic de urgență 112 anunța, vineri după-amiază, în jurul orei 19,00, că o casă din Limanu a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii au încercat să intervină pentru lichidarea focului, dar nu au reușit.

Flăcările erau prea mari. La fața locului au ajuns două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, iar pompierii s-au luptat cu focul mai bine de o oră. Incendiul a distrus însă întreaga casă și a dus la moartea celor două locatare: două bătrâne, mamă și fiică, în vârstă de 93 și respectiv 67 de ani.

Din primele cercetări se presupune că focul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Femeile, care aveau o situație materială precară, nu erau racordate la rețeaua de electricitate. Cel mai probabil, spun oamenii, cele două dormeau în momentul producerii incendiului. Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Crimă mascată de incendiu?
Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Arde un acoperiș de casă!
Duminică, 05 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Incendiu la un apartament din Constanța
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pompierii, în alertă! Arde o casă!
Pagina a fost generata in 0.5723 secunde