Tragedie de Crăciun. Un tânar de 18 ani și-a pus capăt zilelor

769
Tragedie de Crăciun. Un tânar de 18 ani și-a pus capăt zilelor - criminalisti132-1514327077.jpg

Articole recomandate

Scene groaznice într-o gospodărie din comuna Eftimie Murgu, județul Caraș-Severin. Un tânăr de 18 ani și-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un laț în podul casei, scrie romaniatv.net

Părinții băiatului sunt plecați la muncă în străinătate. Comportamentul băiatului fost unul perfect normal. De dimineață a mâncat cu fratele și unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o bere cu prietenii și sătenii si s-a jucat cateva minute la niste aparate de jocuri mecanice. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma.

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele și unchiul său, după care a dispărut în casă. Văzând că nu se mai aude nimic, că nu răspunde la chemările sale, unchiul lui Denis a plecat să-l caute prin casă.

Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină și pe stradă, dar nimic. În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară și nimic nu a mai putut să-l readucă la viață.

La fața locului au venit polițiștii și un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-și poate explica gestul lui Ionuț Denis. In urma cu cateva zile, pe pagina sa de facebook, Ionut a postat imagini tematice ce aratau bucuria apropierii Craciunului.

Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2485 secunde