TRAGEDIE AVIATICĂ! AVIONUL DISPĂRUT DE PE RADARE, CARE TREBUIA SĂ AJUNGĂ LA BUCUREȘTI, GĂSIT PRĂBUȘIT ÎN GRECIA

2989
2
TRAGEDIE AVIATICĂ! AVIONUL DISPĂRUT DE PE RADARE, CARE TREBUIA SĂ AJUNGĂ LA BUCUREȘTI, GĂSIT PRĂBUȘIT ÎN GRECIA - avion-1506148757.jpg

Articole recomandate

Un avion care trebuie să ajungă la București s-a prăbușit în Grecia, după ce a dispărut de pe radare. Avionul, de mici dimensiuni, avea la bord două persoane, care și-au pierdut viața. 


Avionul de mici dimensiuni, înmatriculat în Ucraina, decolase vineri din Alexandropolis, cu destinația România, unde trebuia să aterizeze pe aeroportul Băneasa. Aeronava, model Flight Design CT, a dispărut de pe radare, iar forțele aeriene s-au alertat și au început să caute aparatul de zbor cu un elicopter militar, transmite Digi 24.


Avionul s-a prăbușit în Grecia, la aproape 30 de minute de la decolare. La bordul avionului se aflau doi ucraineni, care au decedat.

Aeronava care s-a prăbușit are o autonomie de zbor de 2.000 de kilometri, poate să atingă o viteză de 230 de kilometri pe oră și să trasporte doar doi pasageri.


Comentează știrea

DODO
23 septembrie 2017
alo ! CL

si al cui era avionul ? ( tara ,companie ,etc ) invatati odata sa dati informatii complete

Murphy
23 septembrie 2017
Se vede din poza

Se vede din poza ca avionul era de ...mici dimensiuni. Mai Cuget Liber, n-ati gasit o poza cu un avion si mai mare....de mici demensiuni ? Daca nu ati gasit dati cautare pe Google imagini cu Antonov 500 si este un avion de...mici dimensiuni, sa vada si cititorii dvs.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9829 secunde