TRAGEDIE AVIATICĂ! 10 morți, după ce un avion s-a prăbușit peste o casă

182
TRAGEDIE AVIATICĂ! 10 morți, după ce un avion s-a prăbușit peste o casă - plaridelbulacanplanecrashbreakin-1521282919.jpg
UPDATE: Cel puțin zece persoane au murit sâmbătă în Filipine, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, imediat după ce a decolat de pe un aerodrom situat în apropiere de periferia Manilei, au anunțat autoritățile, relatează AFP. Un bilanț anterior anunța cel puțin șapte morți.


xxx


Cel puțin șapte persoane au fost ucise sâmbătă în Filipine după ce un mic avion s-a prăbușit pe o casă, după ce abia decolase de pe un aerodrom de la periferia capitalei Manila, au anunțat autoritățile, citate de AFP, informează agerpres.ro.

Potrivit șefului poliției locale, Julio Lizardo, și-au pierdut viața cinci persoane aflate la bordul avionului bimotor, de tip Piper PA-23, care decolase din Plaridel, și alte cel puțin două persoane care erau în casa peste care s-a prăbușit aparatul.

Bilanțul victimelor ar putea crește, a avertizat Lizardo, precizând că autoritățile continuă căutările prin dărâmăturile casei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4871 secunde