TRAGEDIA NOPȚII! Două persoane au murit într-un incendiu devastator

220
TRAGEDIA NOPȚII! Două persoane au murit într-un incendiu devastator - incendiuolt17283600-1550908507.jpg

Articole recomandate

Două persoane au murit și o alta a fost rănită în urma unui incendiu izbucnit în județul Olt, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Intervenția pompierilor a durat două ore, fiind îngreunată de vântul puternic.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la un prelungitor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

La sosirea primelor echipaje, locuința ardea generalizat, iar acoperișul și tavanele acesteia erau prăbușite în interior.

"După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit trupurile neînsuflețite ale tatălui proprietarului, în vârstă de 79 de ani și surorii acestuia, în vârstă de 58 de ani. Cele două persoane prezentau arsuri pe întreaga suprafață a corpului", au precizat reprezentanții ISU Olt.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 49 de ani, a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței, mâinilor și abdomenului și a fost transportat la CPU Caracal.

Pentru stingerea flăcărilor pompierii au acționat aproximativ două ore, intervenția fiind îngreunată de vântul puternic. În incendiu au ars acoperișul casei pe circa 40 de metri pătrați, tavanele din două camere de locuit, mobilier, textile și obiecte de uz casnic și gospodăresc. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un prelungitor electric.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4914 secunde