Tragedia fetiței din Valu. Primarul Mitroi se apară: "Dacă șoferul avea permis credeți că remorca nu s-ar fi rupt?"

2762
9

Articole de la același autor

Șase ani și o copilărie distrusă. Așa începe povestea Ștefaniei Leuștean, care a fost mutilată din cauza unui șofer fără permis. Pentru viața ei, medicii luptă acum fără încetare. 


Tragedia s-a produs marți, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian. O remorcă de 3,5 tone s-a desprins de tractorul condus de șoferul cu pricina, retezând la propriu picioarele fetiței care se plimba pe marginea drumului alături de sora și de fratele de doar câteva luni. 


Imediat după tragedie, s-a speculat faptul că șoferul în cauză ar fi angajat al primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi… Și că nu ar fi prima dată când conducătorul auto sfidează legea.


Bărbatul ar fi condus utilaje agricole pe distanțe foarte mari în timpul serviciului, chiar dacă nu avea dreptul de a conduce, lucru ce i-a indignat pe cei care cunoș-teau situația. Grav acuzat, primarul se apără în fața acuzațiilor care i se aduc:


"Ca urmare a comentariilor apărute în mediul online, în ultimele zile, voi face câteva precizări, pentru că sunt persoană publică (…)Tractorul implicat în accident era închiriat de societatea la care dețin acțiuni. Există o dispoziție de primar comunicată tuturor societăților ce dețin utilaje din comună ca tractoarele să circule doar pe drumurile de pământ de la limita cu extravilanul. De asemenea, ca acționar în firmă am dispus administratorului să se verifice actele atât pentru utilaje, cât și pentru șoferi. Dacă administratorul nu a respectat această dispoziție cu știință sau dacă cel care conducea utilajul și care avea permis de mecanic agricol a nesocotit ordinul dat de administrator, asta se va stabili prin ancheta care este în curs și pe care nu am cum să o influențez așa cum s-a susținut pe Facebook de către oameni care nu știu despre ce vorbesc, dar aruncă cu astfel de comentarii. Dacă tractoristul ar fi avut permis de conducere credeți că remorca nu s-ar fi rupt?" se întreabă primarul Florin Mitroi.


Orice ajutor este binevenit
De la Spitalul din Constanța, fetița a fost transportată la București și de acolo la Iași. În timp ce aici, la Constanța, se caută vinovații, la Iași, chirurgii Spitalului de Pediatrie au reușit să-i salveze ambele picioare. Mobilizarea celor impresionați de drama micuței a fost exemplară, astfel că zeci de oameni au donat sânge.


"Important este că am reușit să ne mobilizăm suficient de repede ca fetiței să i se reimplanteze piciorul. Să lăsăm Poliția să își facă treaba", a concluzionat primarul Mitroi.


Chiar dacă în prezent starea ei este stabilă, micuța Ștefania Leuștean va avea și în continuare nevoie de ajutor. 


Cei care doresc să ajute financiar familia au la dispoziție următoarele conturi: 


RO62RZBR0000060017322119 - CONT IN LEI RO14RZBR0000060018867514 - CONT IN EURO NUMELE MAMEI : TRIFU IONELA RODICA RAIFFEISEN BANK.


Comentează știrea

Mitica
2 septembrie 2016
Polite

Se conturează o plata a tuturor polițelor pe care primatul le are de plătit El sa îmbogățit la murfatlar pe vremea când era la coniac , fura cu cisterna pe care ulterior a folosit-o la motorina din conducte Asta e un parvenit îmbogățit peste noapte O sa plătească sunt convins

Oatecare
3 septembrie 2016
Rusine

Ce a facut politia pana acum in domeniul preventiei? De ce nu a fost depistat in prealabil? Cred ca si acolo se intampla ca la Murfatlar cand in timpul campaniei de recoltare la struguri se circula la greu pe asfalt, prin centrul comunei, cu tractoare si remorci neinmatriculate si nesemnalizate probabil de persoane cu calificarea mecanic agricol (nu exista permis de mecanic agricol) iar politia locala si rutiera se fac ca nu vad.

Cris
3 septembrie 2016
Sa faca inchisoare si sa ii plateasca toata viata fetitei o pensie...

Daca remorca s a desprins cum scrie in articol atunci soferul daca poseda permis stia sa o cupleze....

Daca....
3 septembrie 2016
asa gandeste un primar

Inseamna ca trebuie sa-i dati papucii cat mai repede.Scapati de el pana nu va fi prea tarziu.Toti idiotii ajung in functii de raspundere.

naekst
4 septembrie 2016
Accident

Nu animalulu, daca avea caret, ori daca nu conducea fara sa aiba, inseamna ca respecta legea. Ori asta nu conteaza pentru primarul care esti tu?

bebe
4 septembrie 2016
huoooo

daca remorca lovea pe primar, pe masa sau neamul lui, tot asa intreba jegul asta?

Ungureanu
4 septembrie 2016
Primarul știa că tractoristul nu avea permis

Primarul știa că "activistul" nu are permis.., cu toate astea il proteja la politie si il trimetea cu redactorul sa îndeplinească anumite sarcini.La Valu e jale,politia locala sta de 6 ca să fure hoții(hoții fiind oamenii primarului,țiganii care au speriat Valu cu fumatul)Politia sta doar la pândă sa prindă cate un ciubuc,sa oprească vreo masina pe străduțele din localitate.Rusine Primarule,RUSINE POLITIEI DIN VALU

Bogdan
10 septembrie 2016
Oameni de kakat

Parlamentari de kakat conduc Tara !!! Într-un sat va dați seama că îs niște scursuri ale societății care se cred mai inteligenți decât restul satului și cor ei sa fie aleși sa organizeze treburile !!! Panorame infecte ...secaturi, sa dea bolile în ei !! Și sa ceara ajutor la săteni pentru o picătură de sânge!!! MUIEEEEE

YcJmMDtCUYuoDLrDu
4 decembrie 2016
teikRbljg

TFGfya jzpuxzfnfggb, [url=http://cqihtfqzcyhu.com/]cqihtfqzcyhu[/url], [link=http://utyvfdzjxeti.com/]utyvfdzjxeti[/link], http://ungirvaawnim.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.648 secunde