TRAFICUL DE PERSOANE NU ESTE O GLUMĂ! Elevi din Constanța, instruiți de polițiști!

138
TRAFICUL DE PERSOANE NU ESTE O GLUMĂ! Elevi din Constanța, instruiți de polițiști! - politistielevinavodari1364927055-1554362079.jpg

Articole recomandate

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au desfășurat activități informativ-preventive la Școala Gimnazială nr. 28 ,,Dan Barbilian" din Constanța.

Astfel, elevii au primit sfaturile polițiștilor și recomandările privind prevenirea comportamentelor delincvente și a traficului de persoane.

Totodată, cu scopul de conștientizare a consecințelor grave, care se pot răsfrânge asupra copiilor, din pricina violenței, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre ceea ce reprezintă termenul bullying, explicându-le totodată modalitățile de prevenire ale acestui fenomenului.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală și proiectul ,,Pregătiți pentru viață".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2835 secunde