Traficant care vindea droguri elevilor, dus la închisoare

246

Articole de la același autor

Încă un membru al grupării infracționale care se "specializase" în a vinde cannabis și etnobotanice în preajma școlilor din Constanța și Cernavodă a ajuns după gratii.

Polițiștii de la Investigații Criminale au dat de urma lui Aidar Selvis I., de 32 de ani, condamnat de Tribunalul Constanța la cinci ani și două luni de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Reamintim că, potrivit anchetatorilor de la DIICOT, membrii

acestei grupări - cei mai mulți rude între ei! - au realizat o adevărat "rețea" de distribuție a drogurilor, în preajma școlilor. Aceștia vindeau pliculețele cu 10 lei bucata, astfel încât să fie accesibile tinerilor și adolescenților. În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit peste 2.000 de grame de etnobotanice și peste 1.200 de pliculețe autosigilante, dar și peste 2.200 de euro, aproximativ 1.750 de dolari, aproape 8.000 de lei și vreo 17 telefoane mobile.

XXX

În aceeași zi, după gratii a ajuns și Nicolae Florian S., din Medgidia. Acesta a fost ridicat de polițiștii Secției 4 Poliție

Rurală Medgidia, întrucât Judecătoria Constanța l-a condamnat la trei ani și patru luni de închisoare. Tânărul de 21 de ani este acuzat de tâlhărie și conducere fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2975 secunde