TRAFIC RESTRICȚIONAT pe Autostrada A2

227
TRAFIC RESTRICȚIONAT pe Autostrada A2 - 3marttraficdimineata-1583219206.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Polițiștii arată că pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și A4 Ovidiu –Agigea, traficul rutier se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind scăzute.

Reamintim că în scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile, pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Astfel, banda 1 este sensul de mers către București și banda 2 este sensul către Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde