Trafic pe Dunăre întrerupt temporar din cauza condițiilor meteo

124
Trafic pe Dunăre întrerupt temporar din cauza condițiilor meteo - 646x404-1501234537.jpg
Căpitănia Portului Bechet și conducerea firmei românești care efectuează transbordarea mijloacelor de transport peste fluviul Dunărea au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că azi, 28 iunie, începând cu ora 09.00, ferry-boat-ul bulgăresc nu mai poate efectua curse din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt puternic).


În acest sens, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, până la momentul reluării traficului.


Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la îmbunătățirea condițiilor meteo controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. 


De asemenea, se recomandă tranzitarea celorlalte puncte deschise la frontiera cu Bulgaria și consultarea aplicației "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, acare prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.468 secunde