Tractor forestier furat, descoperit de polițiștii români! Hoțul i-a schimbat seria de șasiu

166
Tractor forestier furat, descoperit de polițiștii români! Hoțul i-a schimbat seria de șasiu - 180301-1552895538.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - P.T.F. Negru Vodă au descoperit și indisponibilizat un tractor forestier, transportat pe o semiremorcă, cu un camion condus de un cetățean bulgar, care prezenta modificări la seria de șasiu.


În data de 16.03.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetățean bulgar în vârstă de 41 de ani, la volanul unui camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Bulgaria. Acesta transporta un tractor forestier.


În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că seria de șasiu a utilajului transportat prezintă modificări evidente, iar la verificarea seriei de motor s-a constatat că aparține altui autovehicul.


Tractorul forestier în valoare de aproximativ 94.000 lei, precum și semiremorca au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7046 secunde