"Toți candidații la șefia DNA au fost respinși, procedura va fi reluată pe 6 august și va dura o lună"

135

Articole recomandate

Noua procedură de selecție pentru postul de procuror-șef al DNA va avea loc în perioada 6 august - 6 septembrie, interviurile pe care procurorii candidați le vor susține cu ministrul Tudorel Toader fiind programate în perioada 3 - 5 septembrie, anunță Ministerul Justiției.



Ministerul Justiției a anunțat, pe site-ul instituției, că noua procedură pentru selecția procurorilor în vederea propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție se va desfășura între 6 august - 6 septembrie, la sediul instituției.

Candidații pot depune cereri de înscriere până în 24 august inclusiv, la Direcția resurse umane din cadrul Ministerului Justiției.

Cererile de participare la selecție vor fi însoțite de următoarele înscrisuri: dovada îndeplinirii condițiilor de vechime prevăzute de lege; declarațiile prevăzute de art. 54 alin. (2) raportat la art. 48 alin. (10-11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare; un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care participă la selecție, care se depune atât pe suport hârtie, cât și în format electronic, pe suport specific; un curriculum vitae al procurorului; minimum 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea, în ultimii 5 ani; ultimul raport de evaluare a activității profesionale a procurorului participant la selecție și orice alte înscrisuri relevante.

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și se vor publica pe site-ul instituției în 29 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde