Percheziții în județul Constanța

Tone de componente CFR, confiscate de la un centru de fier vechi

464
1
Tone de componente CFR, confiscate de la un centru de fier vechi - tonedecomponentedecfrconfiscated-1417452858.jpg

Articole de la același autor

O grupare infracțională specializată în furturi de componente de cale ferată a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce a fost prinsă în flagrant, în timp ce sustrăgea piese metalice de la vagoanele aflate în triajul unei stații de cale ferată din portul Constanța.

Suspecții, 13 la număr, au fost prinși în flagrant în cursul zilei de sâmbătă, 29 noiembrie, de polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, cu sprijinul mascaților de la Serviciul Acțiuni Speciale. Mai mult, oamenii legii îi acuză pe indivizi că nu era prima dată când "vizitau" stația de cale ferată, ci că au demontat mai multe piese metalice în perioada 24 octombrie - 29 noiembrie. Ulterior, bunurile furate ar fi fost transportate cu trei autoturisme, la un centru de colectare a fierului vechi din localitatea Techirghiol, administrat de un bărbat de 46 de ani.

Sâmbătă, polițiștii au descins și la centrul de fier vechi din Techirghiol, unde au găsit peste 11 tone de componente de cale ferată - bunuri care au fost ridicate și predate reprezentanților Regionalei CFR Constanța.

Suspecții, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani, din Constanța, Călărași, Brașov, Olt, Botoșani și Sălaj, au fost reținuți și duși în fața magistraților Judecătoriei Constanța. Aceștia au decis ca: George Nicolae și Norbert Sorin Vânătoru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile, Ruhni Geafar, Ionel Grigoraș, Adrian Păvălan, Gheorghe Ivașcu să fie arestați la domiciliu, iar pentru Dumitru Ioan Grosu, Marian Alexandru Băbuța, Ciprian Aurel Ioan Rădac, Valerică Sandu, Viorel Nedelcu, Vasile Grumăzescu și Marius Alexandru Gramanschi s-a dispus măsura controlului judiciar, fiindu-le interzis să părăsească județul Constanța. Măsurile nu sunt definitive, pot fi contestate la instanța superioară. 

Comentează știrea

admirator
2 decembrie 2014
auleo!

ce-ati patit? va legati de negustroii de fier vechi, aparati de tovii parlamentari? Sa nu va fie de deochi! Bravo, Politia!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Puști prinși la furat de biciclete
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se poate schimba un bilet de tren
Pagina a fost generata in 2.558 secunde