Tinerii sosiți pe litoral s-au întrecut în "liniuțe"

330
Unii tineri care au ales litoralul Mării Negre drept destinație pentru a-și petrece perioada de minivacanță au apelat și la "materiale" auxiliare pentru a-și spori distracția. Jandarmii și polițiștii constănțeni le-au stricat acestora distracția, după ce au prins mai mulți tineri în timp ce rulau jointuri cu marijuana sau își pregăteau "liniuțe".

În perioada 28 aprilie - 3 mai, aproximativ 100 de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța au acționat, zilnic, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

"În această perioadă, jandarmii constănțeni care se aflau în misiune, în Mamaia, au surprins nouă persoane cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani, care-și făceau jointuri. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 14 pliculețe autosigilante transparente cu substanță sau cu muguri vegetali de culoare verde, dar și cu pulbere albă, 15 comprimate de diferite culori și logouri și două grindere metalice", se arată într-un comunicat emis de Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4455 secunde