Tineri stagiari, vizită inedită la sediul Ministerului Apărării

179

Articole de la același autor

22 de stagiari participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României s-au întâlnit, ieri, la sediul MApN, cu secretarul de stat și șef al Departamentului pentru Politica de apărare și planificare, Doru Frunzulică, informează Biroul de presă al MApN. 


Secretarul de stat i-a felicitat pe tinerii stagiari pentru decizia de a se alătura acestui program important al Executivului și a subliniat rezultatele foarte bune obținute de cei 14 interni, dintre care trei în acest an,  repartizați Ministerului Apărării Naționale în cele cinci ediții în care instituția militară a fost parte a acestui proiect. 


"Sunteți viitorul acestei țări, avem mari așteptări de la generația pe care o reprezentați, de aceea cred că astfel de proiecte sunt deosebit de importante în formarea dumneavoastră. Vă asigur că militarii români vă vor primi întotdeauna cu drag, pentru a împărtăși experiența pe care o au în executarea misiunilor importante ce le sunt încredințate", a declarat Doru Frunzulică. 
Întâlnirea cu tinerii stagiari, la care a participat secretarul de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului Oana-Elena Pintilei, coordonator al programului de internship, s-a desfășurat în finalul unei vizite de informare-documentare organizată pe parcursul acestei zile în unități ale MApN din Capitală. 


Programul tinerilor a cuprins o vizită la Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul", unde au participat la un briefing de prezentare a unității și a uniformei de ceremonie specifică militarilor gardiști, la activități practice din aria de competență a brigăzii și au asistat la un miniconcert al muzicii militare și la un exercițiu de drill-team. 


De asemenea, stagiarii au vizitat sediul Unității de Integrare a Forțelor NATO, unde au avut discuții cu personalul multinațional al unității pe marginea obiectivelor comandamentului. 


În premieră, la sediul MApN, stagiarii au participat, ca oaspeți ai Comandamentului Forțelor Întrunite, la o videoconferință cu echipele de comandă ale unităților și detașamentelor românești aflate în misiune în teatrul de operații Afganistan. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.303 secunde