Tineri prinși de jandarmi fumând etnobotanice, în Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 13 Mai 2019 450
Patru tineri au fost prinși de jandarmi în timp ce consumau etnobotanice pe o stradă din Constanța.


În cursul nopții de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competență a observat un autovehicul staționat în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanța. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în mașină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prinsă în scurt timp de oamenii legii.
2În momentul în care li s-a cerut să-și justifice prezența în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând țigări cu etnobotanice”, explică reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder și cinci pliculețe autosigilante confecționate din material plastic transparent, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.


Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei