Țigări netimbrate, comercializate în zona Pieței Abator

206
2
Țigări netimbrate, comercializate în zona Pieței Abator - tigari-1521989458.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii, două echipaje de Jandarmerie, din cadrul Grupării Mobile, au desfășurat două acțiuni punctuale în zona Piața Abator din Constanța. Acestea au surprins patru persoane, cu vârste cuprinse între 45 - 61 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, 273 pachete de țigări netimbrate, fără timbre accizabile, inscripționate "Marble", "Compliment" și "Ashima". 


Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate, la IPJ Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. 


Comentează știrea

Ionut
26 martie 2018
Tigari la negru

Da' pe aia de la Gara nu-i vede nimeni? In statie la 100 acolo, la flori, mai mult ca sigur ii stie macar un gabor care papa si el de la ei. Altfel n-ai cum sa nu-i vezi / amendezi atunci cand treci prin zona statiei respective.

Tot eu
26 martie 2018
Amintiri din copilarie

Eram copil pe cand contrabandistii din "Abator" se aflau la datorie in locul ala.Meseria asta de contrabandist se mosteneste acolo, la Abator.Pe vremea aia muncitorii din port vindeau tigari pentru ca erau cazati in apropiere.Kent-ul se vindea foarte bine(pentru doctor).Cei mai multi au iesit la pensie din contrabanda cu tigari.Intr-o zi,in anii din urma" eram in zona cu treburi.Vad ca opreste o masina a politiei pe partea opusa complexului.Ma aflam in apropierea unui contrabandist.Mi-am zis, in gand ,ca voi asista la o arestare sau la un spectacol de zile mari in confruntarea asta dintre contrabandisti si politisti. Aiurea... ! Un politist a coborat din masina politiei,si-a aranjat cureau pe burta,a cascat, apoi si-a indreptat privirea catre contrabandistul meu.Si contrabadistul dar si politistul s-au masurat din priviri.Probabil ca au un cod al lor ,ceva de genul "ai vandut ceva ? care este partea mea ? " Apoi,politia a pleca.A fost un Joc de glezne in Politie.A fost doar un spectacol pentru prosti ca mine.Ca si articolul asta.Cineva a spus ca Politia trebuie REFORMATA din temelii.Are dreptare.Dati-i foc si lasati sa creasca la loc alta Politie mai sanatoasa.Focul purifica.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5305 secunde