Țigări de contrabandă și cartușe de vânătoare, confiscate în Portul Constanța

100

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au descoperit ascunse într-un Nissan Patrol, aflat în Portul Constanța, țigarete netimbrate și cartușe de vânătoare.

Marți după-amiază, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au controlat un Nissan Patrol, staționat în incinta Portului Constanța, în care se afla un bărbat de 53 de ani. Sub capota autoturismului și în interiorul acestuia au fost descoperite ascunse, în doi saci de culoare neagră, 6.080 țigarete netimbrate (peste 300 de pachete de țigări). În urma controlului amănunțit, efectuat asupra autoturismului, au mai fost găsite, în torpedo, 12 cartușe de vânătoare de calibru 12, depozitate într-o cutie.

Bărbatul, angajat în funcția de șofer la o firmă de shipping, nu a dorit să precizeze de unde avea țigările, declarând doar că a achiziționat în urmă cu câteva zile cartușele de vânătoare, pe care le-a uitat în torpedo.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării țigaretele și muniția, aceasta din urmă fiind predată serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Constanța, în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde