Țigări de contrabandă descoperite într-o mașină și la bordul unei nave

632
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupurilor de Nave Mangalia și Constanța au reținut în vederea confiscării 63.800 de țigarete netimbrate în valoare de peste 30.000 de lei.

În primul caz este vorba de un autoturism marca Opel, depistat în parcarea unui supermarket din municipiul Mangalia, la volanul căruia se afla un tânăr de 29 de ani, Orda Iașar. La bordul acestuia au fost găsite ascunse 3.000 de pachete de țigarete, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Cantitatea de țigarete, în valoare de 27.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal.

În cel de-al doilea caz este vorba de un control efectuat de polițiștii de frontieră, lucrători vamali și reprezentanți ai Căpităniei Zonale Constanța la bordul unei nave sub pavilion Tanzania, sosită în portul Constanța. Într-o magazie din pupa navei au fost găsite, ascunse și nedeclarate, 3.800 de țigarete. Acestea, în valoare de aproximativ 3.200 de lei, au fost confiscate, iar comandantul navei a fost amendat cu suma de 5.000 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3052 secunde