Țigări de contrabandă, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța

244
Țigări de contrabandă, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța - 12dectigarinava-1576140055.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța sub pavilion Belize, 10.000 de țigarete, pe care un cetățean sirian a încercat să le introducă ilegal în România.


Ieri, în Portul Constanța, acționând în baza unei informații, o echipă comună de control, formată din polițiști de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Constanța și câinele de serviciu Nakala specializat pe detecția produselor din tutun, lucrători vamali și lucrători din cadrul Căpităniei Zonale Constanța, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Belize, sosită din direcția Safi (Maroc). 


În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse și nedeclarate, 10.000 de țigarete, fără timbru fiscal, posesorul acestora fiind un cetățean sirian, în vârstă de 36 de ani. 


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar comandantul navei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3856 secunde