Țigări de contrabandă, ascunse în tubulatura de aerisire a unui vagon de tren

167
Țigări de contrabandă, ascunse în tubulatura de aerisire a unui vagon de tren - 3-1569316716.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iași Feroviar, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 19.800 de țigarete, ascunse în tubulatura de aerisire a vagonului unui tren internațional, ce urma să intre în România din Republica Moldova.

În data de 23.09.2019, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Iași Feroviar, pe sensul de intrare în România, s-au prezentat, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, călătorind ca însoțitor al vagonului nr. 1 din trenul accelerat 401, care circula pe relația Chișinău – Iași - București, cetățeanul român B.S., în vârstă de 38 de ani.

În baza unor informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control asupra vagoanelor trenului, în urma căruia au fost descoperite ascunse și nedeclarate, în tubulatura de aerisire a vagonului numărul 1, 19.800 de țigarete (990 de pachete), de proveniență R. Moldova.


Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării țigaretelor în valoare totală de 13.983 de lei, în vederea confiscării și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare de 10.000 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3123 secunde