Tibi Ușeriu refuză să participe la ceremonia prin care va fi declarat cetățean de onoare al Capitalei

329
1
Tibi Ușeriu refuză să participe la ceremonia prin care va fi declarat cetățean de onoare al Capitalei - tibiuseriu74732200-1522060590.jpg

Articole recomandate

Primăria Capitalei a anunțat săptămâna trecută că urmează să îi ofere titlul de Cetățean de Onoare al Capitalei maratonistului Tiberiu Ușeriu, pentru că reprezintă "un exemplu de curaj, voință, dăruire și performanță". În replică, Tibi Ușeriu spune astăzi că nu va refuza titlul, dar că nu va participa la ceremonie.


Tibi Ușeriu spune că a aflat din presă despre propunerea făcută de primarul Gabriela Firea.


"Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că unul dintre motive ar fi că exemplul meu este "despre cum să-i reabilitezi pe alții". Nu m-aș fi gândit niciodată că pe umerii unui bărgăoan ar ajunge să atârne vreodată o asemenea responsabilitate. Eu îmi doresc ca exemplul meu să-i inspire pe cei care doresc să-și depășească limitele, întotdeauna în slujba binelui, nu pentru "a-i reabilita pe alții". Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toți bucureștenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare și nici la alte festivități", scrie Tibi Ușeriu pe Facebook.

"Le mulțumesc celor care s-au gândit să-mi acorde această distincție și tuturor celor care cu gândurile lor bune m-au susținut în timpul ultimei competiții", adaugă el.


Comentează știrea

Palaz
26 martie 2018
Fir(e)-ai ai dracu de curva

Foarte bine ! Nu e decat festivism al moldovencei lui pandele (un absolvent obscur din Coiciu) aleasa primar de catre prostii multi din Bucuresti...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6967 secunde