TERIBIL! Ce a identificat, de fapt, scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dincă

232
TERIBIL! Ce a identificat, de fapt, scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dincă - yjyymznlmjllowm2ntaymzqzzme2zti3-1565849715.jpg

Articole recomandate

Medicii legiștii i-au anunțat pe procurori că rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal provin de la o tânără cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu. Identitatea urmează să fie stabilită de expertiza ADN. În paralel a continuat și investigația în curtea lui Gheorghe Dincă. Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare.

Concret, scannerul a identificat zece zone care ar putea sa ridice probleme. Aici se vor face în aceste zile săpături. Este posibil să fi fost îngropate acolo mai multe lucruri, dar cel mai negru scenariu ar fi găsirea de fragmente osoase de orgine umană.

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ și puțin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

Cercetarea vizează o suprafață de 2000 de metri pătrați.

Scannarea solului este o etapă foarte importantă în cercetare în contextul în care în urmă cu două zile a fost încheiată cercetarea din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal și din anexe.

Acum, în ultima etapă a cercetărilor la fața locului, sunt verificate curtea și livada.

Anchetatorii vor reveni și azi pentru cercetări.

Sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8636 secunde