Terasa din Mamaia distrusă în incendiu nu avea autorizație ISU

180
Terasa din Mamaia distrusă în incendiu nu avea autorizație ISU - terasamamaia-1568052935.jpg

Articole de la același autor

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, pe terasa hotelului Laguna din stațiunea Mamaia, în urma căruia mai multe persoane au fost evacuate din unitatea de cazare, trei au avut nevoie de asistență medicală și au fost provocate mai multe pagube materiale. În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că unitatea respectivă nu deținea autorizație de securitate la incendiu și chiar fusese amendată, cu puțin timp înainte de incident, cu 10.000 de lei pentru lipsa autorizării. 

Reamintim că, în noaptea respectivă, în jurul orei 1,00, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pe terasa hotelului, unde izbucnise un incendiu. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, dintre care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. 
Focul a distrus aproximativ 100 mp de terasă, o bună parte din restaurant, dar și magazie. De asemenea, au fost afectate de incendiu și peretele exterior al hotelului, cât și o autoutilitară. Oamenii legii au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde