TENTATIVĂ DE OMOR CU MAȘINA! Tânăr lovit intenționat, chiar pe trecere, pentru că ar fi traversat prea încet

1534
TENTATIVĂ DE OMOR CU MAȘINA! Tânăr lovit intenționat, chiar pe trecere, pentru că ar fi traversat prea încet - img-1525342408.jpg

Articole recomandate

Un tânăr a fost lovit intenționat cu mașina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei, deoarece ar fi traversat prea încet. Momentul a fost surprins în imagini video, iar șoferul este cercetat pentru tentativă de omor.


Într-o filmare realizată de un martor, care a publicat-o pe platforma de socializare Facebook, se observă cum un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4, se afla în fața unei mașini oprite și părea că discută cu șoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că se află pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, șoferul a accelerat și l-a împins pe tânăr pe o distanță de câțiva metri. Martorii au strigat la șofer să se oprească, iar apoi bărbatul a coborât din mașină și s-a certat cu cei care au asistat la întreaga scenă.

Potrivit Poliției Capitalei, tânărul în vârstă de 17 ani a depus plângere împotriva șoferului la Secția 14 Poliție, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3228 secunde