Telefonul Luizei, folosit miercuri noapte. Contul de WhatsApp al fetei, activ pentru scurt timp

6220
Telefonul Luizei, folosit miercuri noapte. Contul de WhatsApp al fetei, activ pentru scurt timp - luiza19566300-1565878710.jpg
Contul de WhatsApp aferent numărului de telefon al Luizei a fost activ pentru scurt timp în noaptea de miercuri spre joi, la 4 luni de la dispariția ei. O prietena a fetei a observat că cineva a activat contul și a scos-o pe fată din două grupuri din aplicație prin care Luiza obișnuia să țină legătura cu colegii înainte să dispară. Până în acest moment, procurorii DIICOT  nu au reușit să găsească telefonul Luizei, iar Gheorghe Dincă declara la începutul anchetei că l-ar fi aruncat într-un lan cu floarea soarelui după ce în prealabil a zis că i-a scos cartela.

O colegă de clasă și prietenă bună a Luizei Melencu a semnalat familiei că în noaptea de miercuri spre joi în grupul de WhatsApp al clasei a apărut activitate pe contul prietenei dispărute în 14 aprilie.

"A sunat o prietenă a Luizei. Avea și un cont pe WhatApp și până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a șters contul. (n. red. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieșit din acel grup) (...) Iarăși e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit... Avea două cartele, una de Romtelecom, și mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat niște colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum... Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, și începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (...) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, și am dat telefon acolo și au luat legătura cu fata asta", a declarat bunicul Luizei Melencu, citat de Adevarul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9514 secunde