TATĂL ȘI FIUL CARE AU URINAT PE MAȘINA DE POLIȚIE, DUPĂ CARE S-AU BĂTUT CU OAMENII LEGII, REȚINUȚI!

6551
TATĂL ȘI FIUL CARE AU URINAT PE MAȘINA DE POLIȚIE, DUPĂ CARE S-AU BĂTUT CU OAMENII LEGII, REȚINUȚI! - noaptedecosmar1501417128-1508396478.jpg
Cei doi bărbați, tată și fiu, care au urinat pe autospeciala de poliție și s-au luat la bătaie cu polițiștii din comuna Independența, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ion și Marius O., în vârstă de 29 și 52 de ani, au fost introduși la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând a fi duși astăzi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, cei doi sunt cercetați pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.


Potrivit anumitor surse, indivizii i-au arătat organele genitale și au înjurat-o chiar și pe soția șefului de post. Cei doi au fost cercetați în primă fază în stare de libertate, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.




"Există o cauză care, în acest moment, primește număr unic, dar deocamdată nu ne putem pronunța cu privire la încadrarea juridică, dacă fapta constituie sau nu infracțiunea de ultraj, pentru că polițiștii nu se aflau în acel moment în timpul serviciului. Urmează a se stabili, în urma verificărilor, dacă fapta se încadrează sau nu în dispozițiile articolului 257 (ultraj)", declara la o zi după evenimentul de luni, pentru "Cuget Liber", prim-procurorul Gabriela Rugea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4015 secunde