Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

206
Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit după ce s-a infectat cu Covid-19 - mihaitudose-1594642422.jpg

Articole recomandate

A murit tatăl fostului premier Mihai Tudose. Acesta fusese diagnosticat cu noul coronavirus. Publicația locală Obiectiv Vocea Brăilei a scris că Constantin Tudose, tatăl europarlamentarului Mihai Tudose, a murit luni. Fostul premier a confirmat informația pentru Libertatea.


Tatăl fostului premier Mihai Tudose era infectat cu coronavirus. Constantin Tudose avea 80 de ani și boli preexistente. Corpul neînsuflețit va fi depus miercuri, 15 iulie, la ora 11.00, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin și Elena. Înmormântarea va avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.


În urmă cu câteva zile anunțam că tatăl lui Mihai Tudose este infectat cu noul coronavirus. Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Potrivit Libertatea  medicul și-a făcut testul pentru coronavirus după ce a aflat că un pacient de-al lui, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat. Pacientul era tatăl fostului premier Mihai Tudose.


Sursa: huff.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6965 secunde