Tânărul român ucis în Germania, deplâns de comunitatea sa

423
Tânărul român ucis în Germania, deplâns de comunitatea sa - ddd-1582285292.jpg

Articole recomandate

Vestea că Viorel, un tânăr de 23 de ani, din Singureni, județul Giurgiu, a murit împușcat în atacul care a avut loc la Hanau, în Germania, a îndurerat comunitatea din care face parte acesta, transmite Observator. Tânărul a fost lovit mortal de gloanțele trase de atacator, în timp ce ieșea de la serviciu și se ducea să facă unele cumpărături. Familia băiatului, cunoscuții și vecinii au plâns la aflarea veștii. Fotografii cu Viorel au fost puse pe gardul casei sale din Singureni, de familia îndurerată.

Familia lui Viorel a primit vestea cu mare durere, rudele băiatului fiind foarte marcate de moartea lui. Verișoara sa nu se poate opri din plâns, aducându-și aminte de momentele în care îl legăna pe picioare pe Viorel, când era copil, ca să adoarmă. "Toți suntem în stare de șoc, e durere mare ce în suflet, e înger, e unicat, nu se mai naște ca el, nu se mai naște. Nu mi-l mai aduce nimeni înapoi. S-a dus, nu mai am inimă, nu mai am nimic", a spus plângând verișoara lui Viorel.

Primarul localității Singureni din județul Giurgiu, Marian Pătuleanu, a declarat că Viorel era chiar nepotul lui și plecase din țară în urmă cu 6 ani, pentru o viață mai bună dar și pentru a face rost de bani pentru tratamentul mamei sale. "Părinții sunt în stare de șoc. Nici ei nu au putut să se apropie de locul tragediei și nu au fost chemați să identifice trupul fiului lor pentru că ancheta este în derulare. Cele mai multe amănunte le-am aflat de la un unchi al lui care lucra, de asemenea, în Germania. Băiatul era angajat la o firmă de curierat și, în momentul atacului armat, se afla în mașină, în fața restaurantului unde a avut loc atacul. Se întorcea de la muncă și a oprit să își ia ceva și atunci atacatorul a ieșit din clădire și l-a împușcat și pe el după ce l-a văzut în mașină", a precizat Pătuleanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5218 secunde