Tânărul care a fugit cu mașina unei femei în timp ce vroia să o vândă, prins de polițiști. A vrut să o testeze mai mult

3991
2
Tânărul care a fugit cu mașina unei femei în timp ce vroia să o vândă, prins de polițiști. A vrut să o testeze mai mult - 1-1475214650.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni au reușit să îl prindă pe tânărul care ar fi furat, ieri, mașina unei femei în timp ce încerca să o vândă. Suspectul are 19 ani, este din Pecineaga și le-a declarat oamenilor legii că a fost o neînțelegere, el crezând că poate luna mașina să o probeze la drum lung. Acum, tânărul este cercertat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Autoturismul marca Audi a fost recuperat și predat proprietarei în aceeași stare.

xxx

O femeie din localitatea constănțeană Satu Nou, comuna Mircea Vodă, s-a trezit cu mașina furată, în timp ce încerca să o vândă. Georgiana A. a povestit totul într-o postare pe o platformă de socializare. Este vorba despre un autoturism Audi A6 din 2001.

"A venit la mine în poartă cu interesul de a-mi cumpăra mașina spunând că ar fi din Mangalia. S-a urcat la volanul mașinii pentru a o porni să vadă cum merge și a fugit cu ea", spune femeia. Ea a cerut ajutorul internauților, fără însă a depune vreo plângere la Poliție.

"Postul de Poliție Mircea Vodă, din cadrul Secției Rurale Cernavodă au în lucru un dosar penal deschis pentru abuz de încredere", confirmă oamenii legii. În baza declarațiilor făcute de femeie, polițiștii încearcă identificarea și prinderea bărbatului. 


Comentează știrea

Vasile
30 septembrie 2016
Concluzie

Cum ma sa fie cercetat pentru abuz de încredere? Sunteți nebuni? El nu are permis de conducere iar masina nu era înscrisă,deci nu avea numere... și asta e furt calificat. Iar ieri el a fugit de politie de l-au prins abea astăzi deci asta e sustragere... cine face manevre aici?

Murphy
30 septembrie 2016
Vine iarna !

Hai ca-i buna, vine iarna si omul si-a luat masuri de precautie, de ce sa stea in frig si fara hrana ? Mai bine intra la parnaie si are asigurata si caldura si hrana pe banii romanilor desigur !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1379 secunde