TÂNĂRĂ UCISĂ DE IUBITUL MILITAR / Depusese plângere din cauza bătăilor pe care le primea! Bărbatul, dependent de păcănele

569
2
TÂNĂRĂ UCISĂ DE IUBITUL MILITAR / Depusese plângere din cauza bătăilor pe care le primea! Bărbatul, dependent de păcănele - timthumb-1516795261.jpg

Articole recomandate

Cazul militarului care și-a ucis iubita într-un acces de gelozie a oripilat o țară întreagă, însă șocant este cum și-a explicat el gestul oribil.


După mai multe ore de audieri, Florin Oprea a fost reținut, iar la scurt timp el a spus că nu a vrut niciodată să-și ucidă iubita.

"Gelozie domnule. Nu am vrut să o omor. Nu am vrut să o omor niciodată. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe (n.r. aventuri)", a spus Florin Oprea când a ieșit de la audieri. 


Din primele informații, se pare că Florin Oprea și-a urmărit iubita, a intrat în salonul în care era ea și apoi s-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o de mai multe ori.

În ciuda faptului că ea a fost transporată de urgență la spital, iar medicii au resuscitat-o timp de o oră și jumătate, eforturile lor au fost fără succes.

Nu e prima dată când Alexandra Marin este agresată de cel cu care are un copil. Ea a depus plângere în urmă cu o lună din cauza bătăilor pe care le-a primit din partea lui, iar tatăl ei susține că Florin Oprea era dependent de păcănele, scrie wowbiz.ro


Comentează știrea

Nume
25 ianuarie 2018
Subiect

Pacat de ea...era frumoasa dar proasta ca s-a incurcat cu boul ala dement...ce fata de psihopat are, ar trebui castrat pularaul dracului!!!

nae
6 februarie 2018
aliniere

da ca-n filme americane,vine veteranul de la razbel si omoara pe toti din comuna,la noi cu adaptare,vine veteranul din afganistan si isi omoara femeia,dar probabil asta-i prima etapa,o sa ne aliniem si noi cat de curand

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3989 secunde