TÂNĂRĂ ÎNSĂRCINATĂ, TERORIZATĂ DE SOȚ, GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE. Detalii cutremurătoare

1034
TÂNĂRĂ ÎNSĂRCINATĂ, TERORIZATĂ DE SOȚ, GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE. Detalii cutremurătoare - lia87339900-1496039150.jpg

Articole recomandate

O tânără de numai 22 de ani, care era însărcinată în luna a opta, a fost găsită spânzurată chiar de soțul ei. Anchetatorii au stabilit că tânăra s-a sinucis, însă detalii cutremurătoare au ieșit la iveală.


Lia și-a pus capăt zilelor cu doar două săptămâni înainte de a naște. Tânăra era o contabilă de succes, avea o familie înstărită și părea că duce o viață fericită, potrivit observator.tv.


În realitate, aceasta trăia o adevărată dramă. Apropiații povestesc că Lia locuia într-o casă dintr-o comună din Bihor, izolată de celelalte, și că era terorizată de soțul ei.


Cu doar câteva zile înainte, cumpăraseră, împreună, pătuț și haine pentru copilul pe care urma să-l nască peste două săptămâni. Chiar dacă părea să aibă o viață fericită, în spatele ușilor, însă, era drama. 


Ajunsă în pragul disperării, tânăra și-a luat viața. Și odată cu a ei, și pe cea a pruncului său nenăscut.


Pe Facebook, soțul Liei își mărturisește, în continuare, iubirea. Specialiștii spun că depresia pre-natală este extrem de periculoasă și afectează inclusiv dezvoltarea copilului. Iar nediagnosticată și tratată, poate duce la gesturi extreme.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3064 secunde