Tânără însărcinată, atacată de un câine agresiv. Proprietarul va fi cercetat penal

161
Tânără însărcinată, atacată de un câine agresiv. Proprietarul va fi cercetat penal - smurd-1594540812.jpg

Articole recomandate

O tânără de 20 de ani, însărcinată, a fost atacată de un câine metis în orașul Jibou, din județul Sălaj, fiind nevoie de intervenția mai multor persoane, care i-au sărit în ajutor femeii pentru a îndepărta animalul. Tânăra are mai multe mușcături la piciorul stâng și a fost transportată la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale, relatează Agerpres.


Incidentul a avut loc vineri seara.


Potrivit unui comunicat al Poliției,  un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, s-a deplasat la fața locului și a reușit să îl identifice pe proprietarul câinelui, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Jibou.


Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 12 din OUG nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, respectiv neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde