Tânără din Constanta, care se prostitua într-un apartament din Suceava, găsită moartă în cadă

2111
Tânără din Constanta, care se prostitua într-un apartament din Suceava, găsită moartă în cadă - 20190420220840-1555787389.jpg

Articole recomandate

O tânără din Constanța, în vârstă de 17 ani, a fost găsită moartă în cada unui apartament din cartierul Obicini al municipiului Suceava, în noaptea de joi spre vineri. Alarma la 112 a fost dată de celelalte două fete care se aflau în apartament. La fața locului a ajuns personal medical, care însă nu a mai putut face nimic pentru tânără. Acesta a fost găsită moartă în cadă, dezbrăcată, fără urme vizibile de agresiune. Conform unor surse, există date că fetele care se aflau în acel apartament practicau prostituția.

De altfel, mai toți vecinii au confirmat că în acel apartament se făcea prostituție.

 Stire inițială

Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere pe nume  Vasilica Gabriela Paraschiv, din localitatea Albești, județul Constanța.

Oamenii legii spun că, la data 6 mai, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

De menționat faptul că adolescenta are o înălțime de 1.65 m, greutate 50 kg, ten deschis, păr lung, blond, față prelungă, ochi verzi și prezintă un tatuaj pe antebraț cu numele "Roxana".

Tânăra era dată dispărută de acasă, din comuna constănțeană Albești

Tânăra moartă este din Albești-Constanța, iar în urmă cu aproape un an de zile a fost dată dispărută de familie. Presa constănțeană a relatat, în luna mai a anului trecut, că polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere din Albești. Pe 6 mai 2018, Gabriela plecase voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. Adolescenta avea înălțimea de 1,65 m, greutate 50 kg, ten deschis, păr lung, blond, față prelungă, ochi verzi și avea un tatuaj pe antebraț cu numele "Roxana". Se pare că tânăra rupsese orice legătură cu familia de o bună perioadă de timp.

Foto: monitorulsv.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Tren cu 34 vagoane, deraiat în Constanța
Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Incendiu la Constanța! Arde o locomotivă
Pagina a fost generata in 0.8232 secunde