Tânără de 19 ani, dispărută de două luni! Ce le-a spus părinților în ultima convorbire telefonică

4474
Tânără de 19 ani, dispărută de două luni! Ce le-a spus părinților în ultima convorbire telefonică - img1-1576222841.jpg

Articole recomandate

O adolescentă din comuna Ploscuțeni, județul Vrancea, a fost dată dispărută de familie după ce a plecat la Brașov, la începutul lunii octombrie, și nu s-a mai întors acasă, scrie observator.tv

Crina Alexandra Estera Crețu, în vârstă de 19 ani, a plecat de acasă spunându-le părinților că merge la o prietenă în Brașov pentru a-și căuta un loc de muncă.


"La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Brașov. Ulterior, și-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franța împreună cu iubitul ei", precizează Poliția Română.


Tânăra, însă, nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Potrivit Adevărul.ro, părinții cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din țară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariție.

Crina Alexandra se află în persoane dispărute a Poliției Române. Are 1,70-1,75 metri înălțime, aproximativ 60-65 kilograme, constituție atletică, păr blond cu șuvițe de culoare mai închisă (șaten), ochi căprui.

Tânăra are o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraț și palmă, și un tatuaj de tip tribal pe brațul drept, cu dimensiunea de circa 10 cm.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2462 secunde