Tânăr din Valu lui Traian, condamnat pentru viol, prins în Spania

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 14 Octombrie 2019 221
Peste 20 de persoane date în urmărire internațională, fiind suspecte de comiterea unor infracțiuni comise pe teritoriul statului român, au fost aduse în țară, în săptămâna care a trecut. De asemenea, prin cooperarea polițiștilor români cu cei străini, 24 de indivizi căutați în state europene pentru diverse fărădelegi au fost predați omologilor străini. Printre cei aduși în țară s-a aflat și un constănțean. 


Potrivit reprezentanților Poliției Române, în perioada 5 - 11 octombrie, polițiștii au reușit aducerea în țară a 21 de suspecți, din Spania (4 persoane), Suedia (1), Marea Britanie (4), Italia (2), Danemarca (1), Germania (3), Franța (4), Polonia (1) și Grecia (1). 
Printre cei aduși se numără și un tânăr de 20 de ani, din Valu lui Traian. Acesta a fost dat în urmărire internațională după ce a comis un viol, în Constanța și a fugit din țară. Între timp a fost condamnat de Curtea de Apel Constanța la trei ani și șase luni de internare într-un centru de detenție. Oamenii legii l-au depistat în Spania. Pe 9 octombrie, tânărul a fost adus în țară și internat la Centrul de detenție Tichilești. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei