Tânăr cercetat pentru furt după ce și-a vândut de două ori mașina și a furat-o de la proprietari

227
Tânăr cercetat pentru furt după ce și-a vândut de două ori mașina și a furat-o de la proprietari - furt-1351092539.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 26 de ani din localitatea ialomițeană Cocora, este cercetat pentru furt calificat, după ce și-a vândut de două ori autoturismul și l-a furat tot de două ori de la proprietari.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, prima dată tânărul a comercializat mașina unei persoane fizice și ulterior a furat autoturismul, după care l-a dus la o firmă de dezmembrări auto, de unde l-a furat, inducându-l în eroare pe paznicul unității.

"Agenții postului de Poliție Perieți s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 ani din localitatea Cocora a sustras un autoturism dintr-o societate comercială cu profil dezmembrări auto, societate administrată de un bărbat de 32 ani, din comuna Perieți. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că administratorul societății a cumpărat de la suspect autoturismul contra sumei de 1.500 lei, iar ulterior acesta s-a dus la parcul de dezmembrări și l-a indus în eroare pe paznic, spunându-i că a fost trimis de administrator să ia autoturismul.

Astfel, folosindu-se de cheile pe care le păstrase, suspectul a sustras autoturismul. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că tânărul a vândut anterior același autoturism altui bărbat de 34 ani, din Cocora, contra sumei de 1.660 de lei", se arată în comunicatul IPJ Ialomița.

Autoturismul a fost identificat de polițiști, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Hoț de mulinete și cablu din cupru
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Copil prins la furat de țigări
Pagina a fost generata in 0.4639 secunde