Tâlhari români sperie Spania: au furat un bancomat!

404
Tâlhari români sperie Spania: au furat un bancomat! - ddd-1579247366.jpg

Articole recomandate

O bandă de hoți români terorizează Spania de mai multe luni, reprezentanții Gărzii Civile anunțând că au reușit să prindă zilele acestea unsprezece din ei, relatează observator.ro. Numai în ultimele două luni, tâlharii români au reușit să comită cinci jafuri cu violență.

Hoții au acționat mai ales în localități din Altiplano, regiunea Granada, sud-estul Spaniei. Au fost jafuri la Villanueva de las Torres, la Freila sau la Morelábor, potrivit ideal.es.

Una dintre loviturile date de români a fost dată în 6 decembrie 2019, într-o benzinărie din Dehesas de Guadix, unde au furat un bancomat al băncii Caja Rural. Înarmați cu răngi și bâte, șase români, cinci bărbați și o femeie, au luat cu asalt benzinăria, la ora 3 dimineața. Mai întâi, un camion a pus la pământ bancomatul, după care, românii au încărcat prada într-o dubă și s-au făcut nevăzuți. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Garda Civilă se teme că arestarea celor 11 români nu va pune capăt seria furturilor. Potrivit autorităților, Operațiunea "Rumba" rămâne deschisă și este posibil ca, în următoarele zile, să aibă loc noi arestări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : FURTUNI DEVASTATOARE în Europa! Opt decese
Pagina a fost generata in 0.3247 secunde