Sute de polițiști, pe litoral, în minivacanta de Paste si 1 Mai

286
Sute de polițiști, pe litoral, în minivacanta de Paste si 1 Mai - jafarmatinzalaudoibarbatiaufurat-1556281787.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 250 de polițiști constănțeni vor fi prezenți la datorie zilnic, în perioada minivacanței de 1 Mai, în municipiul Constanța, dar și în stațiunile de pe litoralul românesc, pentru a asigura un climat de ordine, liniște și siguranță publică. De asemenea, pentru siguranța călătoriei cu trenul, zeci de polițiști de la transporturi vor supraveghea stațiile de căi ferate, dar și trenurile de călători.

 

Fiind cunoscut faptul că în perioada minivacanței de 1 Mai se așteaptă un trafic intens de turiști, cu precădere în municipiul Constanța și în stațiunile din județ, se impune luarea unor măsuri corespunzătoare din partea polițiștilor, pentru menținerea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică.

În acest sens, polițiștii constănțeni au stabilit modul de dispunere și acțiune al dispozitivelor de ordine și siguranță publică, în zonele de interes operativ, precum și adoptarea celor mai eficiente măsuri, în vederea preîntâmpinării oricăror evenimente negative.

Echipaje de patrulare ale poliției rutiere cât și cele de siguranță publică, de investigații criminale, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor monitoriza zonele cu flux important de turiști, în vederea aplanării și prevenirii stărilor conflictuale.

Se va asigura prezența activă a agenților de circulație rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere din zona de competență, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și ambuteiajelor rutiere, fluidizarea și controlul circulației pe principalele artere rutiere.

Astfel, aproximativ 250 de polițiști constănțeni vor acționa zilnic în întregul județ, începând din zona stațiunii Mamaia și până la Vama Veche, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire și combatere a criminalității stradale și pentru desfășurarea în condiții optime de siguranță a activităților din această perioadă.

De asemenea, zeci de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța vor asigura măsuri de ordine publică în stațiile de cale ferată, cu precădere din Constanța, Eforie, Costinești și Mangalia și, de asemenea, vor avea în atenție cele aproximativ 120 de trenuri de călători București – Constanța – Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8356 secunde