Sute de militari se pregătesc de defilarea oficială, pe bulevardul Tomis

961
4
Peste 500 de militari, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, vor participa la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României. Activitățile organizate în cooperare cu Primăria, Prefectura și Consiliul Județean Constanța se vor desfășura vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, pe b-dul. Tomis, în fața Prefecturii Constanța.

Pentru cinstirea memoriei eroilor căzuți pentru independența și suveranitatea țării, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial din Cimitirul Central, va avea loc un ceremonial militar-religios, unde se vor depune coroane de flori.

v v v

Marți dimineață, pe bulevardul Tomis, s-a desfășurat antrenamentul general pentru ceremonia militară, la care au participat toți cei implicați din cadrul Forțelor Navale, Forțelor Terestre, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei, Poliției, Serviciului Român de Informații și Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

ct
29 noiembrie 2017
sper...

ca e o gluma, chiar daca e proasta, pozele cu fufele alea in blindat... vai de mama noastra daca armata are pitipoance in blindate....asta e statul roman, au umplut armata si politia de femei, pe posturi unde nu au ce cauta... exceptii sunt popota,medical, contabil, restul doar 1/ 1000 face face fata cerintelor ! asa rau am ajuns, bugetarii isi baga toate neamurile pt un salar bun si munca putina ??? cat sa va mai duca in spate sistemul privat, puturosilor, imbuibatilor ???

Grigore
29 noiembrie 2017
Nu sunt misogin

Am apucat perioada de inceput cand,in Armata Romana au fost recrutate si femei.Toate bune si frumoase,dar ele nu puteau sa reziste/sa faca fata sarcinilor in aplicatii(zile incontinuu fara somn),in scoala militara sau in academie.Deh,uniforma este frumoasa dar,Armata este frumoasa(pentru cei mai multi),doar daca o privesti la ...parade.

Gogu
30 noiembrie 2017
Securitatea Tarii in chiloti tanga

Ce cauta cucuvelele alea acolo ? Asa am ajuns ? Armata Romana in chiloti de dama !

Gigi
1 decembrie 2017
Vai de mama noastra...

Am vazut la o parada militara niste 'elevi' din categoria 'Pony Club'... Zici ca erau recrutati de la o scoala de pitici... Chiar nu mai exista standarde la recrutare? Armate pe vremea lui Impuscatu' era intr-adevar serioasa, chiar daca ne puneau sa strangem recolta..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde