Sute de angajați ai MAI, în vizorul Direcției Generale Anticorupție

144
1
Sute de angajați ai MAI, în vizorul Direcției Generale Anticorupție - sutedeangajatimaiinvizoruldga-1422799181.jpg

Articole de la același autor

Peste 230 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost trimiși în judecată, anul trecut, în dosare instrumentate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, potrivit bilanțului DGA.
În 2014 au fost inculpate 1.603 persoane, cu 35% mai multe decât în anul precedent, dintre care 236 sunt angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, 31 cu funcții de conducere și 205 cu funcții de execuție, se arată în bilanțul Direcției Generale Anticorupție.
În ceea de privește măsurile preventive, au fost arestate 251 persoane, dintre care 37 la domiciliu. Totodată, în 31 de dosare s-a hotărât controlul judiciar asupra unor inculpați.
Polițiștii DGA au făcut, anul trecut, 141 de acțiuni de prindere în flagrant, care au vizat 158 de persoane cercetate pentru fapte de corupție sau asimilate.
În județul Constanța, polițiștii DGA au acționat în dosare penale care au vizat prinderea în flagrant a polițiștilor de frontieră care luau mită pentru a facilita contrabanda cu țigări sau cu combustibil.


Comentează știrea

costica
1 februarie 2015
afaceri

Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5579 secunde