Sute de amenzi date de Poliția Locală în minivacanța de Paște și 1 Mai

274
Sute de amenzi date de Poliția Locală în minivacanța de Paște și 1 Mai - sutedeamenzi-1556810744.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 80 de politiștii locali cu 20 de autospeciale au acționat zilnic în minivacanța de Paște și de 1 Mai, la Constanța. Aceștia au aplicat 494 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 110.860 lei.


Cele mai multe amenzi au fost date pentru parcări neregulamentare și circulație pe sens interzis. De asemenea, 23 de autoturisme lăsate pe domeniul public în zone neamenajate ca parcare sau pe spațiul verde au fost ridicate.
În domeniul ordinii și liniștii publice au fost constatate și sancționate 141 de abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța. "Sancțiunile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere, apelarea la mila publică, staționarea vehiculelor pe spațiul verde, consumul de băuturi alcoolice, activități de picnic și alte fapte care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța", explică reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


În ceea ce privește desfășurarea activităților de picnic, polițiștii locali, împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu Constanța, au acționat preventiv pe data de 1 Mai, pentru combaterea aprinderii grătarelor în locuri care nu sunt special amenajate în acest sens, fapt pentru care oamenii legii s-au sesizat în două cazuri de pe malul lacului Siutghiol din stațiunea Mamaia.
Persoanele respective au fost atenționate cu privire la nerespectarea  prevederilor legale în vigoare cu privire la desfășurarea activităților de picnic, care și-au strâns obiectele depozitate pe spațiul verde și au adus terenul la starea inițială, părăsind în condiții civilizate locațiile.


Dacă doriți să semnalați situații neplăcute din municipiul Constanța, puteți suna la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numărul de telefon 0241/484.205, sau la numărul de aplicație WhatsApp - 0799/606.142.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3425 secunde