Suspect în cazul bancomatului aruncat în aer, din Lumina, arestat

241
Suspect în cazul bancomatului aruncat în aer, din Lumina, arestat - bancomatlumina2-1590415686.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii au dat de urma celui de al doilea individ care a participat, într-o noapte din luna februarie, la jefuirea unui bancomat din comuna Lumina. Individul în vârstă de 36 de ani a fost "săltat" în urma unei percheziții și arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au descins, pe 21 mai, într-o percheziție în localitatea Culmea, unde l-au depistat pe Gabriel C., suspectat de furt. Acesta a fost reținut, fiind acuzat de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materialelor explozive. Dus în fața magistraților, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că în noaptea de 25 spre 26 februarie, în jurul orei 2.00, mai mulți indivizi au spart geamul unui magazin din Lumina, iar ulterior, cu ajutorul unei substanțe explozive, au aruncat în aer bancomatul aflat pe peretele magazinului. Ulterior, indivizii au fugit cu ajutorul unei mașini, reușind să fure aproximativ 60.000 de lei. Primul suspect, Cătălin N., de 37 de ani, a fost reținut în luna aprilie, fiind arestat preventiv.

"Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor și a implicației tuturor persoanelor participante", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5613 secunde