Surse: Să fi fugit fostul arhitect șef al Constanței în Israel? Luiza Tănase și-a închis contul de facebook!

7214
5
Surse: Să fi fugit fostul arhitect șef al Constanței în Israel? Luiza Tănase și-a închis contul de facebook! - luiza1-1512462935.jpg

Articole de la același autor

Prin Constanța circulă un zvon: acela că fostul arhitect șef al Constanței, Luiza Tănase, în cazul căreia DNA a început, luni, urmărirea penală, ar fi plecată peste mări și țări, iar demersul procurorilor anti-corupție ar fi unul în van, similar cu "dosarul Elan Schwartzenberg".

Au fost voci care au spus că Luiza Tănase s-ar afla prin America, zvon alimentat și de o postare pe facebook a fostului arhitect șef al Constanței: o fotografie realizată, foarte probabil, în New York. Imaginea a fost postată, ieri, la puțin timp după ce DNA a anunțat, într-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală în cazul său.

Mai nou, se aude că ar fi plecată în Israel, unde s-ar ascunde tocmai pentru a scăpa de un mandat de extrădare.

Am încercat să o contactăm, pentru a-și expune punctul de vedere, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns. Când îl va trimite, îl vom publica!

Cert este că, astăzi, contul de facebook al Luizei Tănase este închis, de unde s-ar putea trage concluzia că solicitarea adresată a deranjat.

XXX

DNA a remis, luni, un comunicat de presă prin care anunță că a început urmărirea penală în cazul lui Decebal Făgădău, Radu Mazăre, actual, respectiv fost primar al municipiului Constanța, dar și al Luizei Tănase, fostul arhitect șef al Constanței, într-un dosar de abuz în serviciu/corupție, referitor la o construcție din Mamaia.

De numele Luizei Tănase se leagă multe controverse vizavi de acordarea de autorizații de construcție, de măcelărire a spațiilor verzi, a parcurilor. Practic, nu-i străină de haosul urbanistic din Constanța.

În vârstă de 38 de ani, absolventă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" și a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București, Luiza Tănase a fost arhitect șef al Constanței în "era Mazăre", demisionând din această funcție în vara lui 2016, după alegerile locale, decizia sa blocând luni bune activitatea departamentului respectiv din primărie. 

Comentează știrea

Jean
5 decembrie 2017
Curaj!

Luiza acum este momentul sa spui tot adevărul și sa îi infunzi pe mafioții ăștia. Jegul arhitectural în care Constanța se scalda de ani de zile poarta și semnătura ta, ai girat dispariția spatiilor verzi și înlocuirea lor cu kitchuri de betoane. Spune adevărul și spala-ti onoarea

Coco jambo
5 decembrie 2017
Pe barosaneala

La parnaie ca e casa de oameni si acolo!!

O
5 decembrie 2017
Pla

Orasul e dupa chipul si asemanarea proastei asteia, adica e urat si spagar. O vagaboanta notorie impreuna cu gasca drogatului mazariche au tiganizat si distrus orasul asta frumos candva.

Stelu Atnatsnoc
6 decembrie 2017
Constanta - enclava etnica

Inainte de Mazare orasul era tiganizat. Dup-aia s-a machedonizat si ca tip de proprietate, si ca stil de constructii. Si asa a ramas.

Răspuns la: Pla
Adăugat de : O, 5 decembrie 2017
Orasul e dupa chipul si asemanarea proastei asteia, adica e urat si spagar. O vagaboanta notorie impreuna cu gasca drogatului mazariche au...
Stelian
6 decembrie 2017
Mai mult de atat.

Faceau ce le zicea Mazare. De parca nu stim ca in era Mazare toata lumea lua spaga. Cel mai mult lua Fagadau. Urmat de Andreea Iorov. Urmata de Luiza. Pe ultimul loc erau angajatii. Toti o duceau bine. Ce sa vezi. Au descoperit procurorii DNA marele cacat. Dar acum cand Fagadau ia procent de la Maurer? Nu se sesizeaza procurorii? Nu cred, ca sunt si ei bagati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6222 secunde