Supărat că a pierdut banii la JOCURI DE NOROC, a făcut scandal pe stradă!

285
Supărat că a pierdut banii la JOCURI DE NOROC, a făcut scandal pe stradă! - 17febrjandarmisursaijj-1581938784.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au surprins un tânăr care făcea un scandal monstru pe stradă, supărat că a pierdut bani la o sală de jocuri. Mai mult, acesta avea asupra lui, ascuns în șosetă, un box metalic.

Sâmbătă, 15 februarie a.c., ora 22.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, pe strada Dezrobirii, a observat un tânăr nervos, care înjura și se certa cu persoanele de pe stradă. Acesta a fost oprit, calmat și întrebat dacă are ceva de declarat și dacă are obiecte periculoase asupra lui. A spus că nu, dar la controlul corporal sumar, jandarmii i-au găsit, în șosetă, un box metalic. A mai adăugat că și-a pierdut banii la o sală de jocuri și că boxul metalic îl folosea, cităm "pentru autoapărare, să mă apăr de cei răi".

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase. Actele de constatare și boxul metalic vor fi predate la Secția 4 Poliție Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7584 secunde