Străini intrați ilegal în România, pe jos! Au fost prinși la Constanța

185
Străini intrați ilegal în România, pe jos! Au fost prinși la Constanța - 120902-1568273463.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean rus și unul ucrainean care au încercat să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la "frontiera verde".


Persoanele în cauză au fost predate, în cursul zilei de azi, autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


În data de 11.09.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat pe raza localității Ostrov, județul Constanța, două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. 


Deoarece persoanele în cauză nu își justificau prezența în zonă au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.


În urma controlului corporal și al bagajelor, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite documente cu însemnele Federației Ruse. 


Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt un cetățean rus, în vârstă de 33 de ani și un cetățean ucrainean, în vârstă de 25 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă în Olanda. 


În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei doi cetățeni fiind predați în cursul zilei de azi autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde