Stare de alertă în România! Un deținut periculos a evadat și polițiștii se tem de ce e mai rău

279
Stare de alertă în România! Un deținut periculos a evadat și polițiștii se tem de ce e mai rău - 960x0-1593257719.jpg

Articole recomandate

Un deținut în vărstă de 25 de ani a evadat sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare. Polițiști sunt în alertă și îl caută acum pe tânărul care ar putea să încerce să părăsească țara, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).


"Vă informăm că, sâmbătă, în jurul orei 11:30, s-a constatat că deținutul Varga Marius, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare (GAZ penitenciar)", potrivit ANP.


Acesta executa pedeapsa în regim semi-deschis.


"În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră", menționează sursa citată.


"La momentul părăsirii punctului de lucru, deținutul purta: tricou roșu, blugi albaștri, teniși", precizează comunicatul.


Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2573 secunde