SRI a expulzat de pe teriorul României un cetățean irakian. Bărbatul avea legături cu o grupare teroristă din Orientul Mijlociu

181
SRI a expulzat de pe teriorul României un cetățean irakian. Bărbatul avea legături cu o grupare teroristă din Orientul Mijlociu - sri222-1533225147.jpg
Un cetățean irakian, aflat în legătură cu o grupare teroristă din Orientul Mijlociu, a fost înlăturat de pe teritoriul României, a anunțat, joi, Serviciul Român de Informații (SRI), scrie Agerpres.


"Astăzi, 2 august 2018, cetățeanul irakian F.J.F., aflat în legătură cu o grupare teroristă din Orientul Mijlociu, a fost înlăturat de pe teritoriul național al României. Măsura a fost luată în baza informațiilor obținute de Serviciul Român de Informații în cooperare cu Poliția de Frontieră și Inspectoratul General pentru Imigrări", informează SRI.


Conform aceleiași surse, au fost obținute date certe despre prezența cetățeanului irakian pe teritoriul României, în cazul său fiind instituită măsura nepermiterii intrării în țară încă din anul 2016.


"SRI rămâne ferm în misiunile sale de a preveni și contracara orice activitate pe profil antiterorist și cooperează în acest sens cu toate instituțiile din cadrul Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului", mai precizează SRI. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6031 secunde